15 بازی رایگان اندروید که همین حالا باید تجربه کنید
به گزارش بروزترین وبلاگ، همه ما می دانیم که بازی های رایگان اندروید این روزها دیگر واقعا رایگان نیستند، اما اگر اندکی صبوری به خرج دهید، برخی از آن ها نزدیک ترین چیزی هستند که می توانید به یک بازی Free to Play حقیقی بیابید. بازی ها زمانی از حالت رایگان خارج می شوند که گیمرها عجله می کنند، چرا که بیشتر دیوارهای پولی را می توان با کنار گذاشتن بازی ها برای چند ساعت دور زد. آنچه در این مقاله برایتان گرد آورده ایم، مجموعه ای از بازی های اندرویدی است که می توانید به راحتی به تجربه آن ها بپردازید و درگیر خریدهای درون برنامه ای نخواهید شد.
این لیست نقش نوعی تالار مشاهیر را ایفا می کند و لزوما به سراغ جدیدترین بازی های بازار نرفته ایم، بلکه بازی هایی را انتخاب نموده ایم که در سال های اخیر حسابی به دل گیمرها نشسته اند. بیایید کار را شروع کنیم.
15 بازی رایگان اندروید برتر
1. Altos Odyssey
Altos Odyssey یکی از طبیعی ترین انتخاب های گیمرها هنگام جست وجو برای یک بازی اندرویدی رایگان است. این بازی مکانیک های ساده ، گرافیک بسیار چشم نواز و استایلی آرامش بخش دارد. بازیکن در نقش کاراکتر اصلی باید روی تپه ها اسکی کند، از برخورد با موانع خودداری کند و با پرش هایی بلند، به نقاط تازه دسترسی یابد. از طرف دیگر آیتم هایی در سراسر محیط پخش شده اند که پس از جمع آوری شان می توانید به گزینه های اضافه برای شخصی سازی کاراکترتان دسترسی پیدا کنید. گرافیک بازی بسیار مینیمال است اما با استفاده درست از رنگ های تیره و گرم، اتمسفری بسیار جالب بر آن حاکم شده است.
این بازی را می توانید به صورت کاملا رایگان دانلود کنید و با مشاهده اندکی تبلیغ، به تجربه اش بپردازید. البته همچنان خریدهای درون برنامه ای هم در بازی وجود دارند، اما عمدتا به گزینه های شخصی سازی مربوط می شوند و هیچ تاثیری بر گیم پلی نمی گذارند. این را نیز باید افزود که بازی برای بچه ها هم بسیار مناسب و سرگرم کننده تلقی می شود. و اگر از Altos Odyssey خوش تان آمد، می توانید به سراغ بازی دیگر استودیوی Noodlecake، یعنی Altos Adventure هم بروید.
2. Asphalt 9: Legends
فرنچایز Asphalt همواره یکی از محبوب ترین بازی های مسابقه ای و اتومبیل رانی موبایل بوده است. Asphalt 8: Airborne و Asphalt Xtreme جزو بزرگ ترین نسخه های این سری بودند. اما بعد Asphalt 9: Legends در ماه جولای 2018 از راه رسید و بهترین تجربه ممکن را ارائه کرد. Asphalt 9 بالغ بر 50 اتومبیل مختلف و انبوهی از چالش های گوناگون دارد. حالت های بازی هم کم نیستند و علاوه بر بخش تک نفره، می توانید خودتان را در بخش چندنفره و رقابت با دیگر بازیکنان سرگرم کنید. نکته مهم در گیم پلی Asphalt اینست که اتومبیل ها به صورت اتوماتیک حرکت می کنند و بنابراین کنترلی بر شتاب دهی نخواهید داشت: موضوعی که برخی گیمرها را عصبانی نموده است. گرافیک واقعا چشم نواز است و اساسا با یک بازی اندرویدی فریمیوم طرف هستیم که در اساس رایگان است ولی گاهی شما را به سمت خریدهای درون برنامه ای سوق می دهد. اما اگر اندکی دل به کار دهید و صبوری کنید، می توانید بیخیال تمام این خریدهای درون برنامه ای شوید. شاید کار اندک سختی باشد، اما غیرممکن نیست.
3. Brawl Stars
Brawl Stars یکی از آخرین کارهای استودیوی بسیار خوش نام Supercell است. این بازی رایگان اندرویدی در ژانر براولر ساخته شده و المان های سبک MOBA را نیز در خود جای داده است. گیمر با چند هم تیمی وارد بازی می شود، با رقبا کشتی می گیرد و در صدد پیروزی برمی آید. حالت های بازی هم کم نیستند و می توان به یک حالت براول سرراست، حالتی که در آن باید به جمع آوری کریستال بپردازید و یک حالت دیگر برای به سرقت بردن جواهران حریف اشاره کرد. اساسا بازی احساسی شبیه به یک بازی Supercell حقیقی دارد و این مهم ترین نکته است. Supercell پیشتر بازی هایی مانند کلش رویال، کلش آو کلنز و بوم بیچ را ساخته است. اگر از بازی های کلش رویال لذت می برید، تمام ساخته های دیگر Supercell هم می توانند برای ساعاتی طولانی سرگرم تان کنند.
4. Call of Duty: Mobile
Call of Duty: Mobile یکی از تازه ترین عناوین این لیست است. معمولا اندکی طول می کشد تا بتوانیم یک بازی را به مردم پیشنهاد کنیم، اما این یکی آنقدر سریع به محبوبیت رسید و آنقدر خوش ساخت از آب درآمده که فورا راهش را به تمام لیست های بهترین بازی های موبایل باز کرد. مثل هر کال آو دیوتی دیگری، این نسخه موبایل هم به صورت اول شخص دنبال می شود و اجازه می دهد به رقابت آنلاین با سایرین بپردازید. از طرف دیگر اما شاهد یک حالت بتل رویال 100 نفره مشابه به PUBG Mobile و فورتنایت نیز هستیم. تمام این ها باعث می شود Call of Duty: Mobile هم رده با بهترین بازی های اول شخص بازار مانند Critial Ops باشد و در عین حال شما را از تجربه بتل رویال دریغ نکند. بازی خریدهای درون برنامه ای هم دارد، اما همگی به تجهیزات ظاهری مربوط می شوند و حتی برخی از همان آیتم ها را به عنوان پاداش داخل بازی هم دریافت خواهید کرد. گیم پلی واقعا هیجان انگیز است و سیستم کنترل بازی هم بسیار روان از آب درآمده. بنابراین هیچ دلیلی وجود ندارد که همین حالا آن را دانلود نکنید.
5. Critical Ops
Critical Ops یکی از بازی هایی است که در نسل جدید عناوین شوتر اول شخص دسته بندی می شود و به راحتی یکی از بهترین نمونه های موجود نیز هست. در این بازی، شما باید در مراحل گوناگون به مبارزه با تروریست ها بپردازید و اگر خواستید، خودتان هم می توانید نقش تروریست را برعهده بگیرید. بخش آنلاین این بازی رایگان اندرویدی حسابی پرطرفدار و شلوغ است و اگر تمایل داشتید می توانید با دوستان تان وارد بازی شوید. البته توسعه بازی همچنان ادامه دارد و همچنان شاهد عرضه به روزرسانی های مختلف هستیم، اما این باعث نمی شود که با عنوانی ناقص طرف باشید و به مرور زمان، گیم پلی فقط بهتر و بهتر می شود. تنها اشکال احتمالا این باشد که تعداد بازیکنان Critical Ops به اندازه شوترهای محبوب تر نظیر پابجی، فورتنایت و کال آو دیوتی موبایل نیست.
6. بازی های EA Sports
کمپانی الکترونیک آرتز یا همان EA مدتی طولانی است که بازار بازی های ورزشی را به تصاحب کامل خود درآورده است. در واقع این تنها شرکتی است که به صورت سالانه بازی هایی با موضوع بیشتر ورزش های محبوب عرضه می کند که از جمله آن ها می توان به Madden NFL Overdrive ،FIFA Soccer ،NBA Live Mobile ،EA Sports UFS و چند عنوان دیگر اشاره کرد. این بازی ها المان هایی بسیار مشابه یکدیگر دارند. گیمر می تواند تجربه ای نزدیک به این ورزش ها به دست آورد و همگی به شبیه سازی برخی عناصر بازی های اصلی پرداخته اند. گرافیک تمام این بازی ها معمولا قابل قبول است و گیم پلی نیز به راحتی کنترل می شود.
اما باید حواستان باشد که بازی های EA Sports انبوهی از المان های فریمیوم را در خود جای داده اند. همین موضوع باعث می شود اعصاب گیمر دائما خرد شود و نتوان بازی های EA را به راحتی به هرکسی پیشنهاد کرد. متاسفانه EA تنها شرکتی است که گستره وسیعی از بازی های ورزشی را می سازد و بنابراین به صورت اتوماتیک بهترین بازی های این ژانر را در اختیار دارد.
7. Final Fantasy Brave Exvius
Final Fantasy Brave Exvius احتمالا بهترین بازی رایگان اندرویدی (یا در واقع فریمیومی) باشد که تا به امروز با تم جهانی فاینال فانتزی به بازار آمده است. این بازی انبوهی از المان های عناوین اصلی را قرض گرفته و بنابراین می توانید منتظر گشت وگذار در شهرها و دانجن های بزرگ، یافتن گنجینه های پنهان و سر در آوردن از داستانی غنی باشید. یادگیری گیم پلی بازی به ساده ترین شکل ممکن صورت می گیرد، اما مهارت یافتن در آن سخت است و برای شکست دادن برخی از سرسخت ترین دشمنان باید حسابی خلاقیت به خرج دهید. افزون بر این ها، اگر هر روز اندکی از وقت خود را به تجربه بازی اختصاص دهید، از پاداش هایی نظیر ماموریت های روزانه و اضافه، کوئست های جدید و فعالیت هایی برخوردار خواهید شد که بازی را سرزنده و شاداب نگه می دارند. این تمام چیزی است که از یک بازی رایگان انتظارش را داریم.
8. Genshin Impact
Genshin Impact یکی از غافلگیرکننده ترین بازی های سال گذشته میلادی بود که به خاطر کیفیت بالایش حسابی دلربایی کرد. این عنوان یک اکشن نقش آفرینی است که با الهام فراوان از بازی The Legend of Zelda: Breath of the Wild روی کنسول نینتندو سوییچ ساخته شده. داستان بازی واقعا جذاب از آب درآمده و با پیشروی هرچه بیشتر، می توانید کاراکترهایی تازه آزاد کنید که قابلیت های بیشتری در اختیارتان قرار می دهند. جهان بازی بسیار بزرگ و باز است و مکانیک های مبارزه هم حس بسیار خوبی به شما خواهند داد. جالب ترین نکته اینست که Genshin Impact علاوه بر پلتفرم های موبایل، روی پلی استیشن 4 و کامپیوتر هم عرضه شده و حتی می توانید با گیمرهایی که روی این پلتفرم ها به تجربه اش می پردازند متصل شوید و تجربه ای گروهی از بازی داشته باشید. از طرف دیگر، خودتان هم می توانید بازی را روی سایر پلتفرم ها دانلود کنید و فایل های ذخیره را میان تمام آن ها به اشتراک بگذارید. به این ترتیب، اگر به هر دلیلی به کنسول پلی استیشن 4 خود دسترسی نداشتید، بازی از همان نقطه ای که رها شده روی موبایل ادامه می یابد.
9. Legends of Runeterra
Legends of Runeterra جدیدترین بازی حاضر در این لیست است. این بازی یک دوئل کارتی مشابه به Hearthstone (یک بازی رایگان محشر دیگر) است و بنابراین گیمرها باید به جمع آوری کارت بپردازند، دسته کارت های مخصوص خود را بسازند و با یکدیگر دوئل کنند تا یک نفر برنده شود. در این بازی شما یک کاراکتر اصلی به نام Champion انتخاب می کنید و کارت هایتان را براساس توانایی های او می چینید. Legends of Runterra توسط Riot Games ساخته شده که احتمالا به خاطر ساخت بازی League of Legends، نامش به گوشتان آشنا باشد.
10. بازی های Nintendo
اگر به دنبال بازی های رایگان اندرویدی باشید، حتما باید نگاهی به ساخته های شرکت ژاپنی نینتندو بیندازید. این کمپانی گستره وسیعی از بازی های موبایل را عرضه نموده که همگی روی حس نوستالژی شما دست خواهند گذاشت. برای مثال می توان به Dragalia Lost ،Fire Emblems: Heroes ،Mario Kart Tour و Animal Crossing: Pocket Camp اشاره کرد. بعد هم Dr. Mario World را داریم که همان دکتر ماریوی قدیمی و دوست داشتنی، اما این بار روی موبایل شما است. تمام این بازی ها با نبوغی مثال زدنی ساخته شده اند و گرافیکی بسیار خوش رنگ ولعاب دارند. البته برخی از این بازی ها مانند Mario Kart Tour اندکی در ارائه المان های فریمیوم زیاده روی نموده اند، اما تجربه ای آنقدر دوست داشتنی ارائه می کنند که به راحتی می توان از نواقص شان چشم پوشی کرد.
11. Pocket City
Pocket City نزدیک ترین چیزی است که می توانید به SimCity روی پلتفرم اندروید بیابید. بازی مثل هر عنوان دیگری که بر شهرسازی تمرکز دارد شروع می شود. شما شروع به ساخت جاده ها، مناطق مسکونی، مناطق تجاری و ساختمان های مهم می کنید. گاهی از اوقات یک فاجعه رخ می دهد و از طرف دیگر باید حواس تان به مکانیک های اقتصادی بسیار عمیق نیز باشد. شمار ویژگی های نسخه رایگان بازی به اندازه ورژن پولی نیست و باید منتظر مشاهده تبلیغات نیز باشید. اما در بیشتر مواقع، ویژگی اضافه صرفا همان اضافه هستند و می توانید بازی اصلی را بدون نیز به پرداخت یک قران پول نیز تجربه کنید و لذت ببرید.
12. Pokemon Go
Pokemon Go بزرگ ترین بازی موبایل سال 2016 بود که جنجال بسیار زیادی به راه انداخت. اگرچه این روزها بازی دیگر محبوبیت افسانه ای روزهای نخست را ندارد، اما هنوز یکی از بهترین گزینه های رایگان برای گیمرهای موبایل به حساب می آید. در این بازی واقعیت اضافه نموده، می توانید به گشت وگذار در جهان واقعی بپردازید و هر از چند گاهی نیز روی موبایل تان به شکار پوکمون ها بپردازید. طی 5 سال اخیر بازی به روزرسانی های فراوانی داشته و حالا پوکمون ها و قابلیت های سرگرم کننده بسیار بیشتری را در خود جای داده است. حتی اکنون می توان به تبادل پوکمون ها با دیگر بازیکنان پرداخت. در مجموع با یکی از بهترین و برجسته ترین بازی های موبایل طرف هستیم که نباید به هیچ وجه تجربه اش را از دست دهید.
13. PUBG Mobile و Fortnite
از عرضه جهانی PUBG Mobile آنقدرها نمی گذرد، اما این بازی توانسته به یکی از محبوب ترین بازی های شوتر موبایل تبدیل شود. همه چیز راجع به جزیره ای کوچک و دورافتاده است که 100 بازیکن به صورت آنلاین و همزمان وارد آن می شوند و آنقدر به مبارزه ادامه می دهند تا تنها یک نفر یا یک تیم، زنده بماند. بازیکنان به محض فرود در جزیره باید به جمع آوری تجهیزات و اسلحه بپردازند، با وسایل نقلیه به نقاط مختلف جزیره بروند و هر بازیکن دیگری را به محض مشاهده از پا درآورند. از طرف دیگر، محیط بازی به مرور زمان کوچک و کوچک تر می شود تا بازی بیش از حد طول نکشد و بازیکنان باقی مانده مجبور به درگیری با یکدیگر باشند. پس از این هم بازی فورتنایت را داریم که از همین ژانر پیروی می کند، اما المان ساخت وساز را به گیم پلی اضافه نموده و اتمسفری اندک کارتونی تر دارد.
14. Roblox
Roblox یکی از محبوب ترین بازی هایی است که اکنون می توانید در جهان بیابید. این یک بازی سندباکس است و بی شمار محتوا درونش تعبیه شده که می توانید با آن ها خودتان را به شکلی نامحدود سرگرم کنید. با استانداردهای موبایل گیمینگ، Roblox ساختاری اندک قدیمی دارد، اما انبوه محتویاتی که روز به روز به آن ها اضافه می شود باعث شده که هیچ کس حاضر به دست کشیدن از تجربه اش نباشد. ماجرا از این قرار است که بازیکنان اساسا می توانند سناریوهایی بسیار متغیر و جذاب بسازند و سایر بازیکنان قادر به تجربه همان سناریوها هستند.
15. Smash Hit
Smash Runner یکی از بهترین بازی های Endless Runner ساخته شده در تاریخ بشریت است! این بازی برخلاف بسیاری از بازی های مشابه در زاویه دید اول شخص دنبال می شود و شما باید توپ هایی فلزی را به سمت پنل هایی شیشه ای پرتاب کنید تا آسیبی به خودتان وارد نشود. با هر ضربه موفقیت آمیز، شمار مهماتی که در اختیار دارید افزایش می یابد و بنابراین از جایی به بعد باید به مدیریت منابع هم بپردازید. ورژن رایگان تمام بازی را از ابتدا تا خاتمه شامل می شود و ورژن فریمیوم امکان ذخیره کردن بازی و همینطور مشاهده آمار و ارقام بازی را مهیا می کند.
منبع: Android Authority
منبع: دیجیکالا مگ