سوپ گوجه فرنگی، یک پیش غذای خوشمزه و پر رنگ و لعاب

به گزارش بروزترین وبلاگ، پیش از این در طرز تهیه انواع سوپ ، به طرز تهیه سوپ مرغ، سوپ قارچ، سوپ عدس و … پرداختیم، اما اگر در پی سوپ ساده ای هستید که خیلی آسان و سریع آماده گردد، چرا سوپ گوجه فرنگی را امتحان نمی کنید؟ اگرچه این سوپ در ایران، چندان معروف نیست، ولی یکی از سوپ های محبوب اروپایی است که در کشورهای دیگری مانند هند هم هواداران زیادی دارد. برای تماشا طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی محبوب رستورانی به روش های مختلف، با خبرنگاران همراه باشید.

سوپ گوجه فرنگی، یک پیش غذای خوشمزه و پر رنگ و لعاب
سوپ گوجه فرنگی ایتالیایی
تعداد نفرات4 نفر
زمان آماده سازی15 دقیقه
زمان پخت غذا30 دقیقه
میزان سختیکم

سوپ گوجه فرنگی، سوپی ساده و خوش رنگ

آنچه در ادامه می آید، طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی ایتالیایی است که یکی از ساده ترین رسپی ها در دستور پخت سوپ گوجه فرنگی محسوب می گردد.

مواد لازم برای تهیه سوپ گوجه فرنگی

مواد لازم برای این سوپ به توضیح زیر است:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
گوجه فرنگی میانه8 عدد
پیاز میانهیک عدد
آردیک قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگییک قاشق غذاخوری
آب یا آب گوشتیک لیتر
کره50 گرم
نمک و فلفلبه میزان لازم
جعفری تازه خرد شدهبه میزان لازم

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی

برای درست کردن یک سوپ گوجه بی نظیر به سبک ایتالیایی، این مراحل را دنبال کنید:

  • مرحله اول: در قابلمه ای جادار و مناسب 4 لیوان آب بریزید و حرارت زیر آن را زیاد کنید تا آب به جوش آید.
  • مرحله دوم: گوجه فرنگی های شسته شده را به صورت درسته داخل آب در حال جوش بریزید و پس از 3 دقیقه از قابلمه خارج نموده و داخل یک ابکش بگذارید تا خنک شوند.
  • مرحله سوم: پوست گوجه فرنگی های آب پز شده را با دست جدا کنید و آن ها را روی تخته آشپزخانه خرد کنید. سپس با استفاده از یک مخلوط کن یا گوشت کوب برقی آن ها را به صورت پوره دربیاورید.
  • مرحله چهارم: پیازهای نگینی را همراه کره تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. سپس آرد را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا رنگ آرد برگشته و بوی خامی آن از بین برود.
  • مرحله پنجم: در ظرفی جداگانه رب را با میزان کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود و سپس آن را به ترکیب پیاز و آرد اضافه کنید.
  • مرحله ششم: در آخر، پوره گوجه فرنگی را به محتویات قابلمه اضافه کنید و بلافاصله آب گوشت را به آن اضافه کنید.
  • مرحله هفتم: به مرحله آخر از طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی رسیدیم. حرارت اجاق را ملایم کنید و نمک، فلفل و جعفری خرد شده را به سوپ گوجه اضافه کنید. دقت کنید که بعد از اضافه نمودن جعفری ها، درب قابلمه را نگذارید تا رنگ سبزی تیره نگردد.

پس از گذشت 10 دقیقه، سوپ گوجه فرنگی خوشمزه شما آماده سرو است و می توانید به سلیقه خود آن را تزئین کنید و سر میز بیاورید. البته، اگر دوست داشته باشید می توانید در کنار این سوپ، سوپ مرغ را نیز تهیه نموده و بر سر میز بگذارید. به این منظور پیشنهاد می کنیم طرز تهیه سوپ مرغ را نیز مطالعه کنید.

سوپ گوجه ترکیه

مواد لازم برای سوپ گوجه ترکیه تقریبا مشابه سبک ایتالیایی آن است، با این تفاوت که در این رسپی، از میزانی سیر به عنوان چاشنی این سوپ استفاده می نمایند و در همان ابتدای کار، گوجه فرنگی ها و سیر را به جای آبپز کردن، در فر کبابی می نمایند و با سایر مواد به صورت پوره در می آورند.

سوپ گوجه هندی

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی به سبک هندی، قدری متفاوت تر و سخت تر از سبک ایتالیای است. توجه داشته باشید که این غذا در هند، به صورت خیلی تند سرو می گردد، اما اگر نمی توانید این حجم تندی را تحمل کنید، میزان فلفل آن را کمتر کنید. جدول مربوط به آماده سازی سوپ گوجه هندی را در ادامه ببینید:

سوپ گوجه فرنگی هندی
تعداد نفرات4 نفر
زمان آماده سازی15 دقیقه
زمان پخت غذا60 دقیقه
میزان سختیمیانه

دستور تهیه سوپ گوجه فرنگی هندی

این سوپ که به آن سوپ کت هم می گویند، با نان یا برنج سرو می گردد و می توان به مواد لازمی که در ادامه می آیند، میزانی رب گوجه فرنگی هم اضافه نمود. ضمناً، در صورت در دسترس نبودن برگ کاری، می توانید میزانی پودر کاری یا فلفل قرمز را جایگزین کنید.

مواد لازم سوپ گوجه فرنگی هندی

مواد لازم و طرز تهیه این سوپ رستورانی هندی را در ادامه ببینید:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
گوجه فرنگی میانه1.5 کیلوگرم
پیاز میانهیک عدد
تخم مرغ2 عدد
تمبر هندییک بسته
سیر رنده شدهیک قاشق سوپخوری
زیره پودر شدهیک قاشق چایخوری
زنجبیل رنده شدهنصف قاشق سوپخوری
پودر نارگیل2 قاشق سوپخوری
سیاهدانهنصف قاشق سوپخوری
برگ کاری5 عدد
آرد نخودچی2 قاشق سوپخوری
زردچوبهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

طرز تهیه سوپ گوجه هندی

برای تهیه یک سوپ متفاوت و تند، این مراحل را دنبال کنید:

  • مرحله اول: ابتدا پیازهای نگینی شده را داخل یک قابلمه نچسب یا فر تنوری کنید و کنار بگذارید.
  • مرحله دوم: تمبر هندی با میزانی آب مخلوط نموده و چنگ بزنید. سپس، آن را از صافی رد کنید.
  • مرحله سوم: تخم مرغ ها را آبپز کنید و گوجه فرنگی ها را نیز پوست گرفته و رنده کنید.
  • مرحله چهارم: در مرحله چهارم از طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی، پودر زیره را با کمی روغن یا کره تفت دهید. سپس تمام مواد گفته شده به غیر از تخم مرغ و آرد نخودچی را با آب صاف شده تمبر هندی و پوره گوجه فرنگی مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزند.
  • مرحله پنجم: بعد از پخت سوپ، محتویات آن را میکس نموده و یا از صافی رد کنید. در ظرفی جداگانه، آرد نخودچی را در میزانی آب سرد حل کنید و داخل سوپ گوجه بریزید.
  • مرحله ششم: دوباره سوپ را روی حرارت بگذارید تا با آرد نخودچی جوشیده و کمی غلیظ گردد. به این ترتیب، سوپ گوجه هندی شما آماده است و در هنگام سرو باید آن را با تخم مرغ های آبپز شده حلقه ای تزئین کنید. در کنار این سوپ می توانید از طرز تهیه سوپ عدس نیز بهره ببرید و میز غذایتان را رنگین تر کنید.

چند نکته تکمیلی در دستور پخت سوپ گوجه فرنگی

در طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی، این نکات را هم در نظر داشته باشید:

  • برخی افراد، برای طعم بهتر، در مراحل پایانی پخت این سوپ، میزانی خامه به آن اضافه می نمایند که کاملا سلیقه ای و اختیاری است.
  • برای تهیه سوپ گوجه فرنگی با قارچ باید در ظرفی جداگانه و با حرارت بالا، قارچ های ورقه شده را تفت دهید و همراه با گوجه ها به صورت پوره درآورده و به مواد سوپ اضافه کنید.
  • افزودن سبزیجات معطری مثل آویشن به این سوپ کاملا اختیاری است و می توانید مطابق ذائقه خود از آن بهره ببرید.

سوپ گوجه فرنگی از ایتالیا به خانه ها رسید…

اگر دوست دارید طعم این سوپ رستورانی را امتحان کنید و امکان طبخ آن را در منزل ندارید، سفارش آنلاین غذا در بروزترین وبلاگ، به صورت 24 ساعته در خدمت شماست تا بتوانید خوشمزه ترین غذاها را در مدتی کوتاه، درب منزل خود تحویل بگیرید. شاد و پویا باشید.

منبع: اسنپ فود

به "سوپ گوجه فرنگی، یک پیش غذای خوشمزه و پر رنگ و لعاب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سوپ گوجه فرنگی، یک پیش غذای خوشمزه و پر رنگ و لعاب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید