چگونه در سفر تغذیه سالم داشته باشیم

به گزارش بروزترین وبلاگ، داشتن تغذیه ای سالم در سفر می تواند برای بسیاری از افراد در طول سفر چالش برانگیز باشد. ممکن است در طول سفر وسوسه شوید که وعده های غذایی خود را حذف کنید و یا بعضی از غذاهای ناسالم را ترجیح دهید. بعلاوه ممکن است پیداکردن محل مناسب خرید غذاهای سالم و داشتن یک رژیم غذایی متعادل در حین سفر نیز سخت باشد. مردم اغلب تصور می نمایند که خوردن غذای مقرون به صرفه قیمت در طول سفر، به گزینه های غذایی مناسب و ناسالم محدود می گردد، اما در طول سفر این امکان برای شما وجود دارد که درعین حال که تغذیه سالم می خورید، در هزینه های خود نیز صرفه جویی کنید. در ادامه این مقاله همراه ما باشید تا نکات مهم داشتن تغذیه سالم در سفر را آنالیز کنیم.

چگونه در سفر تغذیه سالم داشته باشیم

اصول رعایت تغذیه در سفر

برای تغذیه سالم، باید انواع مواد مغذی را از پنج گروه غذایی دریافت کنید که شامل لبنیات، غذاهای غنی از پروتئین، غلات، میوه ها و سبزیجات می گردد. هر گروه غذایی یک مزیت متفاوت دارد، بنابراین با ترکیب گروه های غذایی می توانید طیفی از مواد مغذی را دریافت کنید که برای سلامتی شما مفید است. از جمله برترین راه هایی که می توانید یک تغذیه سالم در طول سفر داشته باشید، می توان به موارد زیر اشاره نمود:

به همراه داشتن بعضی تنقلات

یکی از بزرگ ترین چالش های تغذیه سالم در طول سفر، کنترل زمان غذاخوردن است. گرسنگی در بین وعده های غذایی می تواند منجر به پرخوری گردد. برای جلوگیری از این احساس گرسنگی، متخصصان توصیه می نمایند میان وعده هایی مانند میوه های کامل یا خشک، آجیل و یا گرانولا همراه خود داشته باشید. بعضی از افرادی که به تغذیه خود در طول سفر اهمیت می دهند، معمولا از قبل اسنک های مقوی و با پروتئین و فیبر بالا درست می نمایند و آن ها را در کیف خود می گذارند. اگر نمی خواهید در طول سفر به رژیم های غذایی پرچرب مثل فست فودها رو بیاورید، همراه داشتن بعضی تنقلات برای کاهش احساس گرسنگی در میان وعده های غذایی اصلی یک گزینه عالی است.

درست کردن غذاهای نیمه آماده و همراه داشتن آن در طول سفرهای جاده ای

اگر به یک سفر جاده ای می روید، می توانید سبد خوراکی خود را با گزینه های غذایی سالم پر کنید. برای مثال می توانید برای ناهار ساندویچ، پنیر، یا میوه ها و سبزیجات تازه به همراه داشته باشید. حتی به همراه داشتن چند میان وعده غذایی و آماده کردن غذا از قبل می تواند به داشتن تغذیه سالم در طول سفر یاری کند.

خوردن وعده های غذایی با پروتئین را در اولویت قرار دهید

مواد غذایی حاوی پروتئین شما را سیر نگه می دارد، بنابراین برای جلوگیری از گرسنگی در سفر لازم است. دریافت پروتئین به شما یاری می نماید تا در سفر رژیم تغذیه ای خود را حفظ کنید. خوردن غذاهای حاوی پروتئین به همراه میوه ها و سبزیجات اشتهای شما را برای خوردن فست فود و سایر غذاهای چرب در طول سفر محدود می نماید. متخصصان تغذیه پیشنهاد می نمایند پودر پروتئین، ماست یونانی، آجیل یا گوشت گاو می توانند یک وعده غذایی سالم در طول سفر شما باشند. غذاهایی مانند تخم مرغ، مرغ کبابی یا استیک نیز گزینه های خوبی برای دریافت پروتئین موردنیاز شما در طول سفر هستند.

یخچال هتل خود را با مواد غذایی سالم پر کنید

اگر قصد دارید در طول مدت سفرتان در هتل اقامت داشته باشید، بهتر است یخچال اتاق خود را با مواد غذایی سالم پر کنید. خرید مواد غذایی باکیفیت از فروشگاه ها به مراتب هزینه کمتری نسبت به یک وعده غذایی در رستوران خواهد داشت. خرید مواد غذایی حاوی پروتئین کم چرب مانند مرغ یا بوقلمون یا فیله گوساله و بعلاوه سبزیجات غنی از فیبر، انواع میوه، ماهی سالمون و نان های سبوس دار برای داشتن یک رژیم غذایی سالم در طول سفر پیشنهاد می گردد.

صبحانه را حذف نکنید

در حالی که برنامه سفر با روتین و عادات تغذیه ای ممکن است متفاوت باشد، اما بااین حال توجه داشته باشید که اولین وعده غذایی روز را نادیده نگیرید. یک صبحانه سالم می تواند متابولیسم شما را تسریع کند و اشتهای شما را برای پرخوری در وعده های غذایی دیگر کاهش دهد. متخصصان تغذیه اظهار دارند یک صبحانه متعادل که حاوی پروتئین بدون چربی، میوه ها و غلات کامل است، می تواند انرژی لازم را برای فعالیت های روزانه شما فراهم کند.

آنالیز کردن منوی غذا در رستوران

برای بیشتر افراد مسافرت به معنی گشت وگذار و خوردن برترین وعده های غذایی در رستوران ها است. اما بااین حال برای داشتن سالم ترین تغذیه در سفر پیشنهاد می کنیم خودتان آشپزی کنید و یا منوی رستوران را به دقت آنالیز کنید و غذاهای سالم حاوی پروتئین و سبزیجات را انتخاب کنید.

رستوران های محلی را امتحان کنید!

کاوش در کوچه پس کوچه های مقصد سفر و پیداکردن رستوران های محلی بدون شک بخش جذابی از سفر شما است. رستوران های محلی کوچک اغلب از مواد غذایی تازه و باکیفیت استفاده می نمایند و غذایی که سرو می نمایند، بدون شک سالم تر از رستوران های توریستی و شلوغ است. پس برای داشتن تغذیه سالم در طول سفر می توانید روی این رستوران ها نیز حساب کنید.

خوردن آب را نباید فراموش کنید

ازدست دادن آب بدن هنگام مسافرت، به خصوص زمانی که زیاد پیاده روی می کنید، رایج است. بنابراین در زمانی که مشغول گشت وگذار در شهر هستید، نوشیدن آب را نباید فراموش کنید زیرا هیدراته ماندن بدن بسیار مهم است. آب به هضم غذا یاری می نماید و به شما احساس سیری داده و تمایل شما به خوردن میان وعده و حجم غذای زیاد را کاهش می دهد.

بادقت غذا بخورید

متخصصان تغذیه توصیه می نمایند یکی از برترین کارهایی که مردم می توانند برای خود انجام دهند این است که به جای حذف وعده های غذایی یا صرف غذا در حین حرکت، وقت بگذارند و غذای خود را در محیطی آرام میل نمایند. آهسته کردن سرعت و خوردن آگاهانه به شما این امکان را می دهد که به طور کامل از غذاهای نو و طعم های نو لذت ببرید و از پرخوری پرهیز کنید.

یک بار در روز یک خوراکی خاص انتخاب کنید و در کنار آن رژیم غذایی معمول خود را ادامه دهید

به جای افراط در هر وعده غذایی و خوردن غذاهای نو در طول سفر، خوردن سبزیجات سرشار از فیبر و مواد مغذی و پروتئین های بدون چربی و در کنار آن سفارش یک دسر یا غذای دیگر که خاص منطقه ای است که به آن سفر نموده اید، برنامه غذایی شما را تغییر نمی دهد و می توانید درعین حال که غذاهای سالم و مقوی می خورید، طعم ها و غذاهای نوی را نیز کشف کنید.

در کنار وعده های غذایی حتماً از سبزیجات بهره ببرید!

مهم نیست که به کجا سفر می کنید و چه غذایی می خورید، اما اگر در پی داشتن یک تغذیه سالم در سفر هستید، خوردن سبزیجات همراه با غذا را نباید فراموش کنید. این ترفند مخصوصاً در رستوران هایی که کیفیت غذای خوبی ندارد، برترین گزینه است تا فیبر و ویتامین موردنیاز بدنتان را از این طریق تأمین کنید.

سعی کنید هر 2 الی 3 ساعت یکبار غذا بخورید

خوردن یک میان وعده مقوی مثل یک مشت مغز آجیل یا شکلات های پروتئینی و یک عدد میوه می تواند گرسنگی شما را برطرف کند و مانع از این بگردد که در طول روز و در وعده های غذایی اصلی پرخوری کنید.

سعی کنید ورزش کنید

باوجوداینکه سفرکردن روتین زندگی و تغذیه ای ما را به هم می ریزد، اما با کمی برنامه ریزی و 10 دقیقه ورزش در طول روز و به هنگام سفر به شما یاری می نماید تا سالم بمانید.

برای تغذیه سالم در سفرهای جاده ای چه چیزی بخوریم؟

میوه تازه و کره بادام زمینی

در طول سفرهای جاده ای، خوردن مواد غذایی حاوی فیبر مانند میوه ممکن است حرکات روده شما را منظم نگه دارد و به جلوگیری از یبوست ناشی از عدم تحرک یاری کند. سیب، توت فرنگی و موز با کره بادام زمینی برای یک میان وعده خوب در طول سفر عالی است.

شکلات های پروتئینی و گرانولا

شکلات های پروتئینی و گرانولا انتخاب خوبی برای سفرهای جاده ای هستند. بااین حال بسیاری از این شکلات ها دارای قندها و سایر افزودنی های ناسالم هستند، به همین علت مهم است که محصولاتی را انتخاب کنید که از مواد مغذی مانند آجیل، جو، دانه چیا، سفیده تخم مرغ و میوه های خشک تهیه شده باشند.

انواع آجیل

اگر در پی یک میان وعده سالم در طول سفر می شد، آجیل ها سرشار از پروتئین، چربی های سالم و فیبر هستند. در واقع، خوردن این تنقلات در طول سفر به داشتن یک تغذیه سالم یاری می نماید و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سطح قند خون شما را کاهش می دهد. گردو، بادام، بادام هندی، تخمه کدو و تخمه آفتاب گردان می توانند انرژی موردنیاز را در طول سفر شما تأمین نمایند.

چیپس میوه و سبزیجات

بسیاری از مسافران در طول سفر خود به سراغ تنقلات تولید شده مانند چیپس سیب زمینی می روند که معمولاً کالری، سدیم و افزودنی های ناسالم بالایی دارند. اگر در پی یک میان وعده ترد و خوشمزه هستید، می توانید از چیپس های سالمی که از میوه ها و سبزیجات خشک تهیه می شوند، بهره ببرید.

تخم مرغ آب پز

تخم مرغ آب پز یکی دیگر از گزینه هایی است که می توانید در طول سفرهای جاده ای همراه خود داشته باشید. این ماده غذایی مملو از چربی های سالم، پروتئین، ویتامین B12، کولین و آنتی اکسیدان هایی مانند لوتئین و زآگزانتین است که آن را به غذایی بسیار مغذی تبدیل می نماید.

شکلات تلخ

اگر در طول سفر هوس خوراکی شیرینی نموده اید، شکلات تلخ می تواند یک میان وعده سالم و مقوی در طول سفر باشد. این خوراکی سرشار از آنتی اکسیدان های قوی پلی فنول است که دارای خواص ضدالتهابی و محافظت نماینده از قلب است. علاوه بر این، خوردن شکلات در حد اعتدال ممکن است از شرایطی مانند سکته مغزی و دیابت محافظت کند.

میان وعده های سالم و مقوی در طول سفر

از جمله خوراکی هایی که می توانید در طول سفر همراه خود داشته باشید و مواد ضروری بدنتان را تأمین کنید، می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • کرفس یا سیب های ورقه شده همراه با کره بادام زمینی
  • میوه های تازه مانند موز، انگور، توت فرنگی و پرتقال
  • سبزیجات برش داده شده مثل هویج، گل کلم، کلم بروکلی و نخودفرنگی
  • کره بادام زمینی یا هوموس
  • میوه های خشک مانند کشمش، زغال اخته، سیب، زردآلو
  • آجیل هایی مثل پسته، بادام، گردو، مغز تخمه و .
  • پودرها یا شیک های پروتئینی که می توانید با آب یا شیر مخلوط کنید.
  • تخم مرغ آب پز
  • ماست ساده و کم چرب با گرانولا یا میوه.
  • تن ماهی
  • نان ها و بیسکویت های سبوس دار

سخن پایانی

اگر شما هم جزو افرادی هستید که به رژیم غذایی خود بسیار اهمیت می دهید و از طیف متنوعی از غذاها برای تأمین پروتئین و سایر مواد آلی موردنیاز بدنتان استفاده می کنید، ممکن است داشتن یک برنامه غذایی سالم در طول سفر یکی از دغدغه های مهمتان باشد. باوجوداینکه سفر و گشت وگذار و بعلاوه امتحان غذاهای نو بسیار لذت بخش است، اما احتمال افزایش وزن شما هم وجود دارد! بااین حال روش هایی وجود دارد که با یاری آن ها می توانید تغذیه سالمی در سفر داشته باشید، بدون اینکه رژیم های سرسخت بگیرید و به خود گرسنگی بدهید! در این مطلب از بروزترین وبلاگ نیز به آنالیز روش هایی برای داشتن تغذیه سالم در سفر پرداختیم که امیدواریم برای شما مفید واقع شده باشد.

سؤالات متداول

1. چگونه می توان در سفر تغذیه سالمی داشت؟

با استفاده از منابع کافی پروتئین و سبزیجات، به همراه داشتن میان وعده های مغذی، خوردن آب به صورت مداوم و آنالیز منو غذایی رستوران ها و سفارش غذاهای متناسب با نیازهای ضروری بدن، می توانید در طول سفر تغذیه سالمی داشته باشید.

2. تغذیه سالم در طول سفر شامل چه مواد غذایی می گردد؟

برای داشتن تغذیه سالم در طول سفر باید انواع مواد مغذی را از پنج گروه غذایی از جمله لبنیات، غذاهای غنی از پروتئین، غلات، میوه ها و سبزیجات را دریافت کنید.

3. برای داشتن رژیم غذایی سالم در سفر از مواد غذایی پرهیز کنیم؟

اگر می خواهید در طول سفر همچنان رژیم غذایی خود را حفظ کنید، بهتر است از خوردن غذاهای چرب، فست فود، غذاهای خام و لبنیات محلی پرهیز کنید.

منبع: الی گشت

به "چگونه در سفر تغذیه سالم داشته باشیم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه در سفر تغذیه سالم داشته باشیم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید